V nedeljo 14.5. so s tekmovanjem nadaljevala naša dekleta do 11 let.

Tokrat so gostovale pri ekipi Ledita iz Domžal.

Prvo tekmo so dekleta odigrala proti domačinkam. Štafetne igre so odigrale dobro in zaostajale le za en koš. Nato je sledila igra, kjer so bile nasprotnice višje, močnejše in hitrejše, naša dekleta pa so se jih tudi nekoliko ustrašila in jim dopustila doseganje lahkih košev. S težavo smo prihajali do koša in posledično meta, a do konca smo le zadeli 2x.

Jasmin Ledita : Ilirija 72:11 (21:7, 38:7,58:9)

Strelke: Oblak Iza 2, Stevič Živa, Modrič Ela, Podpečan Maša, Stojkovič Neža, Šarko Eva 2, Malik Nika, Pešič Ana, Ivanuša Lena.

Sledila je tekma proti ekipi Plama Pur. Nasprotnice že zelo dobro poznamo, saj smo se z njimi srečali že v tekmovanju U9. Vedeli smo, da proti njim igramo veliko lažje, saj niso dominantnejše, kar se je poznalo že v začetku tekme, ko je bil pristop deklet, tako v napadu kot v obrambi, povsem drugačen od prve tekme proti ekipi Ledite.

Imeli smo ogromno priložnosti, a žoga kar ni hotela skozi koš, medtem pa so nasprotnice dosegale koše iz dvokorakov. Končno se je odprlo tudi nam in pričeli smo topiti zaostanek in v vodstvo prešli šele v začetku 3. četrtine. Zelo slabo smo skakali, pogrešali pa smo tudi malo bolj ekipno igro. To smo dočakali šele v zadnji četrtini, ko so dekleta odigrala približno tako kot od njih pričakujemo in potrdila zmago nad tokrat zelo razigrano ekipo Plama Pur.

Ilirija : Plama Pur 46:33 (18:15, 24:25, 34:29)

Strelke: Oblak Iza 4, Stevič Živa 2, Modrič Ela 10, Podpečan Maša 6, Stojkovič Neža, Šarko Eva 4, Malik Nika 2, Pešič Ana 6, Ivanuša Lena 4.

Zahvaljujemo se staršem za podporo in navijanje!

(Skupno 191 obiskov, današnjih obiskov 1)