V nedeljo, 5.2., smo nadaljevali s tekmami selekcije U-11 Ilirija vzhod.

Žal ponovno zaradi bolezni nismo nastopili v polni postavi, tudi tokrat je ekipo sestavljalo 9 deklet.

Prvo tekmo smo odigrali proti igralkam Litije. Že pred tekmo smo vedeli, da bodo nasprotnice težak zalogaj, saj so do sedaj zmagale vse 4 tekme in to kar precej suvereno. Kljub temu smo se dogovorili, da se bomo borili po vseh močeh in poskušali prikazati kaj smo se na dosedanjih treningih naučili.

To nam je uspelo, borili smo se, dosegli nekaj lepih košev, a žal je bilo to proti močnejšim, višjim in hitrejšim nasprotnicam premalo.

LITIJA : ILIRIJA VZHOD 66:16 (33:8, 41:12, 59:14)

Strelke: Stojkovič Neža, Eržen Zina, Prodanovič Gaia, Malik Nika, Vukman Tanja 2, Savič Lea, Matelič Conti Niki 2, Gorenšek Zoja 2, Grabus Hana 4.

Tudi tokrat smo drugo tekmo odigrali proti ljubljanskim vrstnicam iz Ježice. Te so nas na te tekmi povsem nadigrale, v primerjavi s tekmo izpred enega tedna, smo tokrat odigrali prepočasi, verjetno je bila kriva tudi utrujenost deklet iz prve tekme, obenem pa smo imeli kar nekaj smole, saj žoga ni in ni hotela skozi obroč. Bo pa drugič! J

JEŽICA B : ILIRIJA VZHOD 71:15 (23:13, 39:13, 57:13)

Strelke: Stojkovič Neža, Eržen Zina, Prodanovič Gaia 3, Malik Nika, Vukman Tanja 2, Savič Lea, Matelič Conti Niki 3, Gorenšek Zoja, Grabus Hana.

Kljub porazu sem z igro deklet zadovoljen, predvsem me veseli, da so dekleta pozitivno naravnana, da se med seboj spodbujajo. Z delom in pridnim obiskovanjem krožkov, bo prišel tudi rezultat, ki pa je nenazadnje v te kategoriji sekundarnega pomena.

Zahvalili bi se tudi staršem za podporo in navijanje in vas povabili na naslednji tekmi, ki bosta v nedeljo 12.2.2017 v ŠD Litija (Ulica Mire Pregljeve 1), ob 13.30 in 14.30.

(Skupno 334 obiskov, današnjih obiskov 1)