CERKNICA – AKSON ILIRIJA A 27 – 35 (5:11, 11:4, 9:10, 2:10)
VIPAVA – AKSON ILIRIJA A 37 – 31 (9:4, 12:8, 12:8, 4:11)

Na sobotnem turnirju v Vipavi se je naša ekipa U13 A najprej pomerila s Cerknico. Prvo tekmo proti njim smo izgubili z desetimi točkami razlike, tako da je bilj cilj zmagati z večjo razliko. Dekleta so bila zelo motivirana in takoj začele tekmo borbeno in agresivno v obrambi ter s hitro igro v napadu. Tako smo prvo četrtino dobili z 11:5. V nadaljevanju je tudi Cerknica odigrala bolje in vodstvo se je ves čas menjavalo. Tretja četrtina se je končala z izenačenim rezultatom 25:25. V zadnji četrtini so punce naredile vse, da bi se približale danemu cilju, vendar nam je za to žal zmanjkalo časa. Tekmo smo dobili z osem točk razlike. Seveda je tudi to zelo dober rezultat.
Nato nas je čakal malo težji nasprotnik in sicer domačinke z Vipave. Nadaljevali smo s takšnim tempom kot smo prejšno tekmo končali. Dekleta so se zelo dobro upirala starejšim in višjim nasprotnicam. Tekma se je končala z izidom 37.31 za Vipavo.
Dekleta moram pohvaliti za pristop, spodbujanje, kolektivno igro ter borbenost. Videlo se je da je prav vsaka, ki je stopila na igrišče dala svoj maksimum. Le tako najprej.

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)