Na zadnji tekmi 11. kola državnega prvenstva je ekipa Grosuplja v zadnjih sekundah tekme priigrala zmago. O zmagovalcu so odločale nianse. Natančneje, zbranost in sreča. V četrtek, 10.12. se Ilirijanke odpravljajo v Slovenske Konjice, 12.12. pa gostujejo pri Ježičankah.

Če na dogajanje v letošnjem državnem prvenstvu pogledamo širše, smo kot športni navdušenci lahko le zadovoljni. Dekleta v teh težkih časih in kljub neugodnim epidemiološkim razmeram trenirajo in igrajo. Med ekipami ni izrazitih favoritov, vse tekme so vznemirljive. Drži, da smo prikrajšani za polno doživetje dogajanj na igrišču v živo, vendar lahko tekme spremljamo od doma. Bodimo srečni in zadovoljni.


OSTANIMO SKUPAJ! STOPIMO NARAZEN!


Članice

AKSON ILIRIJA : GROSUPLJE 49:53 (20:16, 8:5, 10:17, 11:15)
CELOTNA STATISTIKA

Samo Plevnik, trener: “Tekmo smo odprli s spodbudnih 20 točk v prvi četrtini. Da smo na dobri poti do zmage smo začutili enkrat v 2. in nato v spet v 3. četrtini. Zatem smo nasprotnicam dovolili, da so se nam približale in izkoristile našo nezbranost v odločilnih trenutkih. Obramba je bila, glede na končni rezultat, solidna.

# G R E M O I L I R I J A

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)