Za nami je čudovit teden prve izmene Panter kampa. Preberite, kaj se je dogajalo, poglejte slike in presodite sami :).

Panterji so prvi dan preživeli zelo aktivno. Poleg dveh košarkarskih treningov so opravili še krajši sprehod in vmesni čas poleg košarke namenili igranju namiznega tenisa in badmintona. Začeli so tudi s tekmovanji.

Drug dan na Panter kampu je bilo dopoldne košarkarsko obarvano. Panterji so utrjevali naučeno in se začeli učiti menjav. Po kosilu smo si oblekli nove majice in se odpravili v Mostec, kjer smo se zabavali ob različnih športnih aktivnostih. Dobre volje ni manjkalo.

Tretji dan je minil v pričakovanju odhoda na bazen, kjer so Panterjem družbo delale tudi punce iz ŽKD Ilirija, ki trenirajo na dodatnih “Panter treningih”. Čas na bazenu so otroci dobro izkoristili skozi številne skoke, in vodne igre z žogo. Posladkali so se tudi s sladoledom.

Panterji so četrti dan kampa opravili dva daljša košarkarska treninga. Prehodi v vodenje, dvokoraki, meti, menjave, podaje… iz dneva v dan se je forma izbojševala. To zato, ker se je približeval zaključek tekmovanj 😊

Zadnji dan prve izmene je minil v sproščenem vzdušju. Na koncu so Panterji prikazali svoje znanje tudi staršem. Dobili smo zmagovalca v metanju prostih metov, zmagovalca v igri ena na ena in za konec odigrali kratko tekmo. Polni vtisov in z nasmeškom na obrazu sno se poslovili.

Sodeč po slikah smo prepričani, da so otroci uživali z našima trenerjema Luko in Nežo v aktivnem preživljanu prostega časa.

Hvala staršem za zaupanje in upamo, da smo otrokom polepšali prve dni poletnih počitnic.

V ponedeljek, 5.7. se nam bodo na drugi izmeni pridružili novi Panterji, ki jih z veseljem pričakujemo.

Dobrodošli. 🐾 🏀 💚


(Skupno 130 obiskov, današnjih obiskov 1)