V petek naše članice čaka prva letošnja ligaška tekma, zato v tokratni objavi predstavljamo še tri okrepitve, ki bodo skupaj z ostalimi Ilirijankami stremele k odličnosti na vseh tekmah.

“Uspelo nam je sestavili konkurenčno ekipo, ki bo s trdim delom in talentom, ki ga premore, igrala všečno in uspešno košarko,” obljublja članski trener Ernest Novak.

Jovana Spasovski (2004) prihaja v ŽKD Ilirija iz KK Crvena Zvezda. Za selitev iz srbske v slovensko prestolnico se je odločila, ker je spoznala, da ji lahko ŽKD Ilirija ponudi odlične pogoje, v katerih lahko napreduje. Jovana je mladinska reprezentka Srbije, ki je na letošnjem prvenstvu divizije B osvojila 3. mesto.

Jovana, dobrodošla v Sloveniji.

Nikolina Pelemiš (2003) prihaja iz Maribora v Ljubljano, kjer bo nadaljevala svojo igralsko pot. Njena košarkarska pot se je pričela v sedmem razredu, v dresu Maribora je bila mladinska vice prvakinja v sezoni 2019/20 in je bila na širšem seznamu mladinskih reprezentantk Slovenije.

Nikolina, dobrodošla v Ljubljani.

Ema Lapajne (2000), študentka medicine bo Ilirijini mladosti prispevala izkušenost in zrelost. Ema se lahko pohvali z bogato igralsko kariero tudi v 3×3 tekmovanju.

Ema, dobrodošla.

#GREMOILIRIJA

(Skupno 292 obiskov, današnjih obiskov 1)