V soboto 22.12. smo odigrali tekmo proti vrstnicam iz Kranja. Tekma s Triglavom je bila prestavljena kar dvakrat. Na koncu smo se uskladili za sobotno popoldne.

Kot se za tekmo med vodilnima ekipama v skupini spodobi, se je na tribuni zbralo lepo število gledalcev. Začeli smo nekoliko nervozno in Triglavanke so hitro povedle z 10:2. Po minuti odmora so punce ujele ritem in na polčas smo odšli s prednostjo 37:31.

Nepopustljive domačinke nam v drugem polčasu nikakor niso dovolile, da se oddaljimo na višjo prednost, imeli smo tudi nekaj težav z osebnimi napakami. Čeprav smo vseskozi vodili, je bil zaključek tekme napet. Triglav se je v zadnji minuti približal, zadel trojko in nato še nekoliko cirkuški met iz obrata v zadnji sekundi napada. Končna razlika je tako znašala le dve točki. Punce so pokazale ekipni duh in karakter, za kar vsa pohvala. Obe ekipi sta si za borbeno predstavo zaslužili aplavz s tribun. Seveda ostaja še kar nekaj prostora za napredek, a pred nadaljevanjem sezone nam je uspelo vpisati pomembni dve točki, zato moramo biti zadovoljni.

ŽKK Triglav: ŽKD Akson Ilirija 53:55 (20:21; 11:16; 13:10; 9:8)

Strelke: Garić 22, Mićunović 10, Vrečer 7, Pulević 6, Andoljšek 4, Suhalj 3, Sajnkar Ileršič 2, Pavlič 1.

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)