Vabimo deklice v eno izmed najboljših šol košarke. Obljubljamo dobre treninge, aktivno preživljanje prostega časa, izboljšanje motoričnih spretnosti, zmage in poraze, dobro družbo, šolo za življenje,… Šola košarke ŽKD Ilirija poteka na osnovnih šolah. Mnoge deklice, ki z nami naredijo svoje prve košarkarske korake, izberejo košarko za popotnico skozi vsa leta šolanja – od osnovne šole pa do zaključka študija in celo dlje. 

Daša, 9 let: “Zelo rada imam košarko. Všeč mi je trenerka. Na treningih se veliko igramo se z žogo. Treningi mi niso naporni in hitro minejo.”

Tija, 11 let: “Košarko treniram že 2 leti, ker moja sestra tudi trenira. Všeč mi je da so treningi takoj po pouku in so v telovadnici na naši šoli. Tudi moje sošolke zelo rade hodijo na treninge, ker se zelo zabavamo.

Rezultati kakovostnega in strokovnega dela z deklicami vseh starostnih kategorij niso ostali neopaženi niti pri letošnjem, že 15. zaporednem, tekmovanju za Pokal mladih. Prestižni naziv zmagovalk za dekleta je pripadel košarkaricam Ilirije!

Za več informacij pišite na info@zkdilirija.si .V prihodnih dneh spremljajte objave na spletni strani in družabnih omrežjih društva, ko bomo objavili natančen urnik in lokacije treningov.

#gremoilirija

(Skupno 303 obiskov, današnjih obiskov 1)