Skoraj vse je že nared za ILIrijin tretji mednarodni košarkarski turnir za dekleta Halloween Ljubljana Open, ki se bo med 27. in 29. oktobrom 2018 dogajal v telovadnici Srednje gradbene, geodetske in okoljevarstvene šole v Ljubljani, Dunajska 102, Ljubljana.

Na turnirju bodo nastopile mlade košarkarice iz Slovenije in tujine, ki bodo poleg košarke slavile tudi Noč čarovnic. Prijavljene ekipe obljubljajo razburljive košarkarske predstave. Organizatorji bodo košarkaricam poleg košarke omogočili tudi obilo zabave in priložnosti za druženje in nova prijateljstva. V ta namen so pripravili:

  • delavnice za izrezovanje buč in poslikave obrazov,

  • pestro izbiro domačih sladkarij in različnih peciv, ki jih bodo spekli ILIrijini starši, babice, dedki, sorodniki, znanci in prijatelji,

  • tradicionalno turnirsko majico, ki je enkraten unikaten izdelek turnirja,

  • AllStars tekma -med dečki in dekleti,

  • strašno in presenečena polno Halloween Party.

Novost letošnjega turnirja bodo prenosi tekem. Posebej vabljeni, da se nam pridružite v živo ali preko spleta. Finalne tekme zadnjega dne turnirja bomo prenašali v živo.

O turnirskem dogajanju bo tim ILIustvarjalcev poročal na spletnih straneh ŽKD Ilirija in turnirski spletni strani kot tudi na naših družabnih omrežjih: Facebook, Twitter, Instagram in Youtube.

Se vidimo, a ne ;)?

Organizacijski odbor turnirja / Organizing committee for Halloween Ljubljana Open 2018

 

(Skupno 198 obiskov, današnjih obiskov 1)