Polni energije, spočitih glav in željni novih košarkarskih znanj smo prišli v Hostel Punkl, ki je predstavljal naš dom za pet dni (od ponedeljka, 26. 8. do petka, 30. 8. 2019).

Po razporeditvi po sobah, prenašanju (pre)velikih kovčkov in potovalnih torb, preoblačenju v športno opremo je na vrsti  že bil prvi trening. Zaradi zasedenosti vseh telovadnic prvega dne smo trenerji »izkoristili« priložnost in naredili skupinski trening na atletski stezi in z njim nakazali kakšno intenzivnost ter koliko vloženega truda želimo na teh pripravah videti od naših deklet.

Po napornem treningu je sledilo kosilo, nato počitek, trening številka dve in večerja. Utrujeni od poti in dveh treningov se je prvi dan naših priprav kar hitro zaključil, saj smo hitro zaspali v udobnih posteljah.

Naslednji dnevi so potekali po enakem urniku. Ob 8:00 čas za zajtrk, od 10:00 do 12:00 smo imeli prvi trening, nato je sledilo kosilo in 3 ure počitka, da so se lahko dekleta regenerirala in prišla spočita na drugi trening ob 17:00.

Po koncu popoldanskega treninga je sledilo tuširanje in zaslužena večerja. Čas od večerja pa do 22h, ko smo trenerji zahtevali, da so dekleta že v posteljah, smo izkoristili za druženje ob petju karaok, plesanju in igranju različnih družabnih igrah.

V teh dveh urah na dan, smo še posebej uživali, saj smo ob sproščenem vzdušju in dobri volji spoznavali drug drugega in se iz dneva v dan bolj povezali med seboj.

Zaradi zapolnjenega urnika in različnih aktivnosti, so priprave hitro minile in kmalu je bil čas za odhod nazaj domov. Priprave v Ravnah na Koroškem nam bodo zagotovo ostale v lepem spominu.

David Drame, v imenu trenerske zasedbe na pripravah 2019

. 

(Skupno 272 obiskov, današnjih obiskov 1)