Ilirijanke in Ilirijani smo z mislimi že pri zaključku tedna, ko se bo v Domžalah odvijal zaključni turnir Pokala Slovenije za članice. Naša mlada članska ekipa se nanj odpravlja z željo pokazati čim boljšo predstavo.

Članska ekipa je bila na poti do finalnega turnirja v četrtfinalnih srečanjih dvakrat uspešnejša od ekipe Domžal. Žreb polfinalnih parov nam je namenil trenutno tretjeuvrščeno ekipo državnega prvenstva 1.SKL za ženske in gostitelja zaključnega turnirja, ekipo Ledite, s katero se bodo naša dekleta pomerila v soboto, 7.3.2020, ob 15.30 uri. V drugem polfinalnem srečanju si bosta nasproti stali ekipi Cinkarne Celje in Triglava.

Po turbolentni sezoni smo izjemno ponosni, da bodo naše članice tudi letos zaigrale na finalnem turnirju Pokala članic. Za ekipo, v kateri povprečna starost igralk ne dosega niti 18 let, je to zagotovo velikanski uspeh.

 Samo Plevnik, trener članic

Na Pokal prihajamo z željo po čim boljši igri in če bo možno presenetiti bomo to tudi naredili, saj so igralke, z malimi izjemami, v dobri formi in v eni tekmi je vse mogoče.”

.

 

(Skupno 237 obiskov, današnjih obiskov 1)