ILIRIJA : JANINA 77:53 (24:12, 18:16, 18:10, 17:15)
Marjanović 15 (9 skokov, 7 podaj), Mičunović 12 (5 skokov), Klavžar 10 (11 skokov); Tomić 20, Bastašič 17 (7 skokov), Baloh 6.

Prvo srečanje v Ligi za prvaka se je za naše #članice končalo s prepričljivo zmago. Že začetek tekme je napovedal njen potek, saj je bilo pri naših dekletih prisotno veliko več energije od nasprotnic. Rezultat po prvih desetih minutah je bil temu primeren. V drugem delu je zbranost nekoliko padla, kar pa so dekleta popravile v izjemno gledljivi tretji četrtini v kateri smo videli hitro igro z veliko protinapadi in lahko doseženimi koši. Zadnji del je bil le še formalnost. Priložnost za igro so dobila vsa dekleta in jo tudi s pridom izkoristila, saj so se prav vse vpisale med strelke. V kolikor bodo punce tudi naprej igrale podobno, potem nas čaka še kar nekaj dobrih tekem. Prva priložnost bo že to soboto, ko ob 16.30 gostujemo na tradicionalno vročem terenu v Konjicah.

Goran Jovanović, trener Ilirije:
Veseli me, da so po dolgem času prav vse igralke dobile priložnost za igro in jo tudi dobro izkoristile. Čestitke ekipi Janine za pošteno in korektno igro.

Besedilo: Emir Haskić

Slike: Emina Kandus

(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)