Lani smo 1. julija točno opoldan preklopili na prenovljeno spletno stran ŽKD Ilirija, ki danes v povprečju šteje več kot 300 obiskov dnevno in je našim bralcem redni vir informacij o dogajanju na igriščih in izven njih.

Prehod s starega spletišča na novo niti malo ni bil podoben zgolj enemu kliku – kot včasih slišimo pri oglaševalcih. Prenova spletne strani je terjala kar nekaj vsebinskih in tehničnih premislekov. Glede na obiske prenovljene spletne strani in odzive naših obiskovalcev ugotavljamo, da smo sprejeli pravilne odločitve.

Ob prvem rojstnem dnevu se lahko pohvalimo s številnimi objavljenimi novicami, ki prvenstveno povzemajo dogajanja s tekem, turnirjev, priprav… Zelo smo ponosni na našo tedensko rubriko INTERVJU – Podaj žogo,  v kateri se predstavljajo naše igralke – od najmlajših do najbolj izkušenih. Pohvalimo se lahko tudi z bogato galerijo slik in posnetkov, predstavitvami selekcij, trenerjev, košarkarske šole in tradicionalnega Panter kampa.

Hkrati s spletno stranjo društva redno in načrtno objavljamo tudi na družabnih omrežjih facebook, twitter, instagram in youtube. Iz dneva v dan tudi na teh kanalih beležimo porast sledilcev.

Letos smo pripravili še eno spletno stran za potrebe – zdaj že – tradicionalnega košarkarskega turnirja za dekleta Halloween Ljubljana OpenV podporo temu turnirju in spletni strani imamo aktivno tudi facebook stran in twitter profil turnirja.

Vsa omenjena spletna mesta imajo domišljeno in všečno grafično podobo in dizajn, ki ni slučajnost!

Komu gre zahvala za vse te aktivnosti?

Najprej igralkam, ki so nam navdih za ustvarjanje vsebin in objavljanje. Nato trenerjem, ki spremljajo, pomnijo, pišejo in objavljajo košarkarske zgodbe. Potem je tu ekipa ljudi, ki deluje v zakulisju – fotografi, snemalci, oblikovalci, podporniki – predvsem PROSTOVOLJCI, ki znajo in si upajo!

Kaj je ključ našega uspeha (upamo si trditi, da smo zgodba o uspehu)?

Smo tim, ki se uči. Učimo eni druge, učimo se eni od drugih. Se poslušamo in se slišimo.

Na še mnoga leta! #gremoilirija

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)