Ljubljana, 16.2.2018 – Na nedavni izredni seji Občnega zbora društva je bilo izbrano novo vodstvo za naslednji dveletni mandat. Novi predsednik društva je postal trener članske ekipe Akson Ilirije Alen Ploj.

Novo vodstvo vidi kot prednostne naloge predvsem širitev šole košarke in kakovostno delo z najmlajšimi selekcijami ter skrb za celostni razvoj igralk v vseh selekcijah. Velik poudarek bo tudi na še tesnejšem povezovanju igralk in njihovih staršev  na eni strani in vodstvom društva na drugi.

 

Alen Ploj, predsednik ŽKD Akson Ilirija:

Rad bi se zahvalil vsem v klubu za zaupanje ob izvolitvi na to funkcijo. Največja želja je zagotovo ta, da se da poudarek na vse selekcije kluba, od šole košarke do članske ekipe. Imamo zelo veliko perspektivnih mladih igralk, katerim želimo omogočiti dobre pogoje in napredek na športnem in tudi šolskem področju.  Hkrati pa želimo biti konkurenčni s člansko ekipo in imeti rezultatske ambicije. Zelo pomembno je tudi, da imamo v klubu dobro klimo, pozitivno energijo in vizijo, s katero bomo v prihodnje se boljši.”

(Skupno 78 obiskov, današnjih obiskov 1)