Ljubljana, 12.7.2017 – Rankica Šarenac in ŽKD Ilirija sta podaljšali pogodbo o sodelovanju. Rankica bo tudi v prihodnji sezoni vodila ekipo U11 in bo dejavna v šoli košarke. Svoje bogato košarkarsko znanje pa bo skozi individualno delo prenašala tudi na igralke višjih selekcij.

Rankica Šarenac, ki ima za seboj izjemno košarkarsko kariero tako na področju bivše Jugoslavije kot tudi v najboljših evropskih klub in WNBA, se je v lanski sezoni prvič preizkusila v vlogi trenerke in prevzela vodenje najmlaših selekcij v ŽKD Ilirija in šoli košarke.

»Delo z najmlašimi deklicami, ki šele vstopajo v svet košarke in osvajajo prva košarkarska znanja in veščine me res izjemno veseli in vesela sem, da sem se odločila preizkusiti tudi na tem področju. S strokovnim štabom in vodstvom kluba odlično sodelujemo, kar se nedvomno pozna na uspehih, ki jih naša dekleta dosegajo in vzdušju, ki vlada v klubu, zato odločitev o podaljšanju pogodbe ni bila težka, » je povedala Rankica Šarenac.

 Mišo Sambolič, predsednik ŽKD Ilirija pa dodaja:« Vsi v klubu smo navdušeni, da Rankica ostaja z nami. Ima izjemno karizmo in čut za delo z najmlajšimi, ki jim je s svojim znanjem in pristopom nenehen vir inspiracije in motivacije. »

(Skupno 87 obiskov, današnjih obiskov 1)