Ilirijanke vseh starosti bodo začele pripravljalno obdobje v sredo, 12. avgusta.  Natančen urnik treningov bodo trenerji Samo, Jani, Luka in Eva igralkam posredovali kmalu preko SMS sporočil oz. sodobnejših komunikacijski kanalov :). 

Po nekaj uvodnih treningih se bodo vse mlajše selekcije, tako kot vsako leto odpravile na skupne priprave na katerih se bodo pripravljale za čimboljše košarkarske predstave v sezoni 2020/2021. Priprave bodo, tako kot lani, potekale v Ravnah na Koroškem, in sicer od srede, 19.8. do nedelje, 23.8.2020. Dekleta bodo nastanjena v Mladinskem hotelu Punkl.  ILIrijanke bodo trenirale v  veliki in mali športni dvorani v neposredni bližini hotela, tekale na zunanjih športnih površinah, se utrjevale na fitnesu, plavale in se sproščale na bazenu. 

Pogoji za delo bodo ugodni, tako da bo opravljenih vsaj deset treningov, ki bodo bazirali na tehnično-taktičnih elementih in izboljšanju telesne pripravljenosti. Dekleta bodo imela tudi veliko časa za medsebojno druženje ter krepitev timskega duha in homogenosti v ekipi. Trenerji  pa bodo ta čas izkoristili za spoznavanje deklet in izmenjavo raznih košarkarskih nasvetov ter metod treniranja.

Samo Plevnik, trener:

“Sezono bomo začeli s pripravami v Ljubljani in kot je že rečeno, bomo le-te nadaljevali v Ravnah na Koroškem. Kar pričakujem od priprav je to da se bomo še bolj zbližali kot ekipa in da bomo postali kompaktna celota. Potrudili se bomo, da bomo kot ena mlada in motivirana ekipa trn v peti marsikateremu izkušenemu nasprotniku. Prav veselim se že dela z dekleti, ki so res talentirana in polna elana pred pričetkom nove sezone.“

#GREMOILIRIJA

NOVO! NOVO! NOVO!

Informacije pred odhodom na priprave!

(Skupno 275 obiskov, današnjih obiskov 1)