Ilirijanke so minuli teden odigrale dve tekmi. V gosteh so zabeležile zmago, doma bile poražene od mestnih tekmic. Dve koli pred zaključkom prvega dela se ponašajo s štirimi zmagami in osmimi porazi. V soboto, 19.12. gostijo ekipo Triglava.

Množica mladih športnic in športnikov še vedno ostaja brez organizirane športno-gibalne dejavnosti in ni vključena v proces športne vadbe zaradi neugodnih epidemioloških razmer. Treningi so še vedno dovoljeni le vrhunskim, perspektivnim in poklicnim športnikom. Ker je dovoljeno izvajati športno gibalno dejavnost, če so udeleženci vadbe člani istega gospodinjstva, pozivamo vse starše mladih športnic in športnikov, da s skupnimi močmi poskusimo vsaj malo omiliti in zmanjšati odsotnost treningov. Vreme nam je naklonjeno, zato se čimveč sprehajate, tecite, kolesarite in telovadite na prostem.


ODGOVORNO IN VARNO!


Članice

10. kolo
Četrtek, 10. december

PRO-BIT KONJICE : AKSON ILIRIJA 59:78 (11:18, 19:20, 16:12, 13:28)
CELOTNA STATISTIKA

Samo Plevnik, trener: “Proti Konjičankam smo igrali skozi celo tekmo konstantno. Razlika, ki smo jo priigrali v zadnji četrtini je bila ključna za prepričljivo zmago. Na tekmi so zaigrale vse igralke in upam, da jim je ta zmaga vzpodbuda za naprej!”

12. kolo
Sobota, 12. december

JEŽICA : AKSON ILIRIJA 72:60 (18:12, 20:18, 21:10, 13:20)
CELOTNA STATISTIKA

Samo Plevnik, trener: “Po dveh lepo odigranih četrtinah je sledila slabša tretja četrtina, v kateri so Ježičanke naredile veliko razliko. V zadnji četrtni smo se ponovno zbrali in se približali na 4 točke razlike. V nadaljevanju smo se slabše izkazali pri osnovnih elementih kot so zapiranje, vračanje in skok v napadu, ki je odločil zmagovalca tekme.”

# G R E M O I L I R I J A

(Skupno 110 obiskov, današnjih obiskov 1)