V ponedeljek 22.5.2017, smo se odločili da treninge v šolskih dvoranah nadomestimo in izvedemo na nekoliko drugačen način, v naravi s tekom. Prijavili smo se na 24. dobrodelni študentski tek na grad in se ga udeležili v številni zasedbi, bilo nas je preko 20.

Ker je bil tek dobrodelen, nabirali smo različne stvari za otroke iz socialno šibkih družin, nas čas in mesta niso zanimala, kljub temu pa je pred startom prihajalo do napetosti, rivalstva in stav kdo bo hitrejši oz. najhitrejši.

Ugotovili smo, da smo dobro pripravljeni in hitro prispeli na grad, Ana in Hana iz selekcije državnih prvakinj U13 sta zmogli razdaljo preteči v 15 minutah in 21 sekundah! V bodoče že razmišljamo, da bi se udeležili kakšnega še daljšega teka…

Aja, najpomembnejši podatek smo pa skoraj pozabili povedati. Predsednik kluba Mišo se je odrezal najbolje, medtem ko sta bila trenerja Eva in Tevž premagana, za trenerjema Matjažem in Alenom pa je že razpisana tiralica, saj imata pri rezultatu napisano DNF (diskvalifikacija- nista prišla na cilj) in ju še zmeraj iščemo v gozdu pod gradom.

Čestitke tako organizatorjem kot tudi vsem udeležencem!

Rezultati teka na grad.

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)