Pred letošnjo mladinsko sezono smo ekipo mladink dopolnili in to se je izkazalo kot zelo dobra odločitev. Tako izven kot tudi na igrišču punce odlično funkcionirajo. To dejstvo jasno in nedvoumno upodabljajo njihovi rezultati.  Navdihuje podatek, da ima kar nekaj kadetinj zelo pomembno vlogo tudi pri mladinkah ter da punce napredujejo. V rednem delu letošnje sezone beležimo 14 zmag ter 4 poraze in se po rednem delu uvrščamo na 3. mesto. Po res zelo dolgem času imamo v našem društvu mladinsko ekipo med najboljšimi štirimi ekipami v tej kategoriji in verjamemo, da bomo tudi na zadnjih dveh tekmah sezone pokazali to, kar nas krasi od začetka.

 .
Kapetanka ekipe Satja Škobalj:
“Zelo sem ponosna na svojo ekipo in iskreno čestitam soigralkam ter trenerju, pa seveda tudi ostalim ekipam, za uvrstitev na zaključni turnir! Za ta dosežek smo se celotno sezono, ob vzponih in padcih, borile, kar nas je tudi pripeljalo med štiri najboljše ekipe v Sloveniji. Verjamem in zaupam svoji ekipi, da bomo s pravim pristopom in energijo pokazale svoj karakter, pustile srce na igrišču in dosegle začrtan cilj!”
 .
Trener Alen Ploj:
” Zelo sem vesel, da nam je uspela uvrstitev na zaključni turnir najboljših štirih ekip v mladinski kategoriji. Celotno sezono smo igrali zelo dobro, ekipno ter iz tekme v tekmo bili bližje cilju, ki smo si ga zadali pred sezono. Na finalnem turnirju si želim, da pokažemo svoj maksimum, uživamo v obeh tekmah ter nadaljujemo s tem, kar smo celo sezono prikazovali. Čestitke tudi vsem ostalim ekipam in naj zmaga najboljši.”
.
(Skupno 289 obiskov, današnjih obiskov 1)