Minuli mesec se je tim ILIustvarjalcev ukvarjal s pripravo in oblikovanjem slikovno-besedilnega gradiva za ILIspletno stran. Veliko časa smo namenili tudi razmisleku o tem, kakšno spletno stran želimo oz. si želijo naši bralci. V ta namen smo izvedli celo anketo, s pomočjo katere smo pridobili dragocene odgovore, ki so nam pomagali pri nekaterih odločitvah in rešitvah. Za vaš prispevek se vam iskreno zahvaljujemo.

S prenovo počasi zaključujemo. Zato vas z veseljem in ponosom vabimo, da se potopite v vsebine prenovljene ILIspletne strani, ki jih ni malo.

Najbolj ponosni smo na naš zaklad – ILIrijanke. Ta stran vsebuje kar nekaj podstrani na katerih se predstavljajo ILIrijanke od članic do selekcije u13 (zaenkrat :)). Stran ILIzgodba odraža srce in dušo društva. Na podstaneh lahko spoznate ILItrenerje,  pregledate ponudbo ILIopreme, se spomnite ILIuspehov in drugo. ILIšola in ILIkamp sta ILIprodukta s katerima skrbimo za podmladek in promocijo košarke. ILImedija je slikovno-filmska zakladnica dogajanj s športnih in drugih prizorišč na katerih so aktivno sodelovale naše ILIrijanke.

Izložbeno okno ILIspletne strani je ILIdom. Na tej strani lahko preberete najnovejše zgodbe s tekem, preberete ILIntervjuje z ILIrijankami, se povežete z ILIdružabnimi omrežji in spoznate ILIpodpornike.

Naj vas ILIzvirna spletna stran obogati in navdihne!

 

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)