Grosuplje : Ilirija  52 – 64 (15:12; 15:23; 12:16; 10:13)

Strelke: Klavžar (18), Mićunović (14), Trebec (14), Kropivšek (9), Zalar (6), Kotar, Lakner, Hodžić, Kandus, Vrečer, Gerič Škopac

Po skoraj enomesečni pavzi je na parket stopila tudi naša članska ekipa. Premor, v katerem je naš trener vodil reprezantanco BiH, se je dekletom na začetku tekme kar malce poznal, saj nikakor niso ujele pravega ritma. Domačinke so nam z agresivno obrambo povzročale kar nekaj preglavic in po prvih desetih minutah zasluženo vodile. V drugem delu so naša dekleta zaigrala odločneje in po prehodu v vodstvo le tega do konca tekme niso več izpustile. V drugem polčasu so popravile igro v obrambi, v napadu pa z izkušeno igro tekmo mirno pripeljale do konca.

Prihodnji teden nas čaka druga domača tekma v tej sezoni ter prvi mestni derbi proti Ježici. Že sedaj v soboto, 10.12., ob 17.00 vse vabimo v ŠRC Ježica, da še enkrat pričaramo #zeleno kuliso in #članicam pomagamo do četrte zaporedne zmage.

Izjava trenerja Gorana Jovanovića:

“Kot smo pričakovali je za nami težko srečanje. Veseli nas dejstvo, da sta na tekmi svojo prvo priložnost v članski košarki dobili petnajstletni Hana Kandus in Karin Kotar. Čestitke domači ekipi za izredno korektno igro in mojim dekletom za zmago.”

Foto: Emina Kandus

.

(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov 1)