ILIRIJA : DOMŽALE 74:51 (17:12, 16:14, 26:13, 15:12)

Zalar 20 (4 prid. žoge), Klavžar 11 (6 skokov), Vrečer 10; Molnar 22 (17 skokov), Tajher 8, Serdinšek-Betlehem 6 (5 prid. žog).

Naša dekleta so se po sredinem porazu proti Triglavu, že v soboto vrnile na zmagovalne tirnice z zmago proti Domžalam. Mogoče smo zaradi vloge favoritinj, tekmo začeli zaspano, kar so gostje izkoristile in na polčas odšle le s sedmimi točkami zaostanka. V tretjem delu nam je končno stekel napad in razlika je hitro poskočila. Na koncu smo brez večjih težav prišli do osme zmage v državnem prvenstvu in utrdili tretje mesto na lestvici. Priložnost za igro so tokrat pričakovano dobila vsa dekleta, še posebej dobro pa je večjo minutažo izkoristila Neža Vrečer, zagotovo pa tudi ostale niso razočarale. Vedno bolj na igrišču ter ob njem zgledamo kot ekipa, kar nas lahko navdaja z optimizmom.

V soboto, 21.1.2017, nas čaka ena izmed najpomembnejših tekem v drugem delu prvenstva. Ob 19.30 bomo v ŠRC Ježica gostili Maribor, ki je neposreden konkurent za tretje mesto na lestvici. Vljudno vabljeni na ogled tekme!

Goran Jovanovič, trener Ilirije:

“Danes so priložnost za igro dobile prav vse košarkarice, ki so le-to dobro izkoristile in upam, da je to dobra napoved za nadaljevanje sezone. Čestitam gostujočim košarkaricam za korektno igro.”

Besedilo: Emir Haskić

Slika: Emina Kandus

(Skupno 66 obiskov, današnjih obiskov 1)