1. dan – SPOZNAVANJE

Prvi dan  Panter kampa je za nami! Sonce nas je že zelo kmalu začelo prijetno greti, zato smo se tudi mi, primerno namazani s sončnimi kremami in zaščiteni s kapami, napotili k našim prvim treningom. Dan je bil kljub visokim temperaturam prežet z veliko energije, veselja in nasmejanih obrazov!
Nagradno vprašanje prvega dne: Kaj ponazarja/definira položaj trojne nevarnosti?

2. dan  – SODELOVANJE

O začetni tremi in zadržanosti, ki smo jo morda čutili še včeraj, danes ni bilo nobenih sledi več. Naši panterčki so se popolnoma sprostili in začeli sodelovati med seboj. Tudi navidezna meja med skupino fantov in deklet iz prvega dne se je popolnoma izbrisala!

Pa še nagradno vprašanje: Naštej 4 menjave, ki smo se jih učili na kampu.

3. dan – BAZEN

Če smo se prva dva dni nekoliko pritoževali nad žgočim soncem, smo danes samo upali, da se bodo jutranji oblaki in svežina kmalu prelevili v nam bolj domačo vročino! Zakaj? Ker smo odšli na BAZEN!!! Kaj vse smo počeli in kdo je bil današnji zmagovalec nagradnega vprašanja, pa si oglejte v fotografijah.

Še nagradno vprašanje: Napiše štiri različne zaključke na koš.

 

4. dan – MOSTEC / OBISK

V dopoldanskih urah, smo se danes odpravili v Mostec, kjer smo se ob družabnih igrah in nogometu utrudili ter lačni odšli na težko pričakovano kosilo.
Popoldan pa sta nas obiskala dva znana košarkarja, Dejan Čigoja in Miha Fon! Otroci so ju zasuli z različnimi vprašanji in z zanimanjem poslušali kaj sta imeli za povedati o svoji košarkarski karieri.

5. dan – ALL STARS

Za nami je lep teden, vendar je na žalost vsega lepega enkrat konec, tudi našega druženja na Panter kampu. Zadnji dan smo uživali ob vodnih igrah ter na All-Stars tekmi staršem pokazali, česa smo se naučili tekom tedna.🐾🏀💚

Spet se vidimo konec avgusta!

(Skupno 20 obiskov, današnjih obiskov 1)