Panter kamp že deseto leto odpira vrata otrokom starim med 7 in 12 let in zagotavlja aktivno ter zabavno preživljanje prostega časa. Aktivnosti in vsebine so prilagojene znanju vsakega posameznika. Vsak trener v kampu ima v skupini le 8-9 otrok, zato se lahko vsakemu vadečemu maksimalno posveti, ne glede na stopnjo njegovega znanja. Večina aktivnosti je namenjena pridobitvi osnovnih košarkarskih znanj, izpolnitvi obstoječih ter spoznavanju tudi z osnovami ostalih športov z žogo.

Dogajanje v kampu obogatimo z različnimi aktivnostmi kot so plavanje, izleti v naravo, obisk ZOO… Otrokom pa veliko pomenijo tudi obiski znanih košarkarjev in drugih športnikov, ki se nam pridružijo v času kampa. Tako otroci iz prve roke izvedo kako zgleda življenje profesionalnih športnikov in tudi na način pridejo do neprecenljivih znanj in izkušenj.

En dan v Panter kampu običajno poteka takole:

  • 2-3 treningi na dan (piljenje osnovnih tehničnih in taktičnih elementov, delo nog, koordinacija, hitrost, agilnost, moč)
  • 1-2 tekmi na dan
  • predavanje gosta in demonstracije
  • elementarna košarkarska tekmovanja (ena-na-ena, 3-na-3, poligoni)
  • druge aktivnosti (ZOO, plavanje, ogledi okolice, …)


Na Panter kampu nihče ni lačen niti žejen 🤫. Otroci bodo prejeli 2 malici, eno v obliki sadja in eno toplo malico.
Zajtrk doma je obvezen, saj bo dal dovolj energije za delo na kampu.

Panterji so oblečeni v obvezno športno opremo (kratke hlačke, majica, flaška, dekleta seveda čop in špange) in morajo otroci imeti s seboj dva para športne obutve, enega za v telovadnico in enega za na zunanje igrišče.

Panter kamp poteka na OŠ Koseze, Ledarska 23, 1000 Ljubljana. OŠ Koseze nam zaradi primernega zunanjega igrišča omogoča ne samo varno izvedbo kampa, ampak tudi možnost izvedbe kampa v telovadnicah OŠ Koseze, prav tako pa so blizu telovadnice OŠ Miško Kranjec in ŠD Ilirija. Zato bo kamp potekal tudi v primeru slabšega vremena.

Prvi termin: od 27. 6. do 1. 7. 2022

Drugi termin: od 4. 7. do 8. 7. 2022

Tretji termin: od 22. 8. do 26. 8. 2021

Prijave na 10. Panter kamp so odprte.

Dobrodošli!

Več informacij je na voljo na plakatu ali povezavi.

(Skupno 524 obiskov, današnjih obiskov 1)