Panter kamp, julij 2018

Prva izvedba že 6. sezone tradicionalnega Ilirijinega Panter kampa se je pričela takoj po zaključku šolskega leta. Od  26. 6. 2018 do 29. 6. 2018 se je dvema trenerkama, Evi Gogala in Nini Gabrovšek pridružilo 12 nadobudnih Panterjev. Nagajivo deževno vreme je pomenilo več druženja in osvajanja košarkarskih prvih v dvorani OŠ Koseze. Pri demonstracijah in igrah z otroki so trenerkam pomagale mlajše Ilirijanke: Sara, Hana, Ivana, Ana in Tanja. Namesto bazena in potepanja po Mostecu so otroci več časa namenili urjenju v prostih metih, igri 1:1 in 2:2. V tem tednu jih je obiskal in svojim košarkarskim znanjem navdušil tudi košarkar Dejan Mlakar. Zadnji dan je bil slavnosten in tekmovalen, otroci so prejeli pohvale za udeležbo na kampu z željo da se nam tudi pri naslednjih izvedbah/terminih ponovno pridružijo.

Panter kamp, junij 2018

Vreme nam je v drugi izvedbi Panter kampa bilo bolj naklonjeno, tako kot se za ta letni čas tudi spodobi :). V tednu od 2.7.2018 do 6.7.2018 je košarkarskem kampu migalo 22 otrok pod budnim očesom trenerk Eve Jamnik, Ele Mićunović, Neže Vrečer in  trenerja Tineta Ružiča. Otroke sta obiskala košarkarja Dejan Mlakar in Jakob Čebašek. Program Panter kampa predvideva treninge pa tudi čas za igro in druženje, kar se najbolje da uresničiti z izletom v Mostec in razhladitvijo v bazenu Ilirija. Manjkalo ni niti tekmovanj v prostih metih, 1:1 in 2:2. Zadnji dan so otroci prejeli pohvale za trud in prizadevnost, odigrali tekmo ter bili povabljeni da tudi naslednje leto ponovno preživijo z nami nepozaben teden.

Panter kamp, avgust 2018

Tretja izvedba Panter kampa je bila rekordna po številu otrok, ki so se nam pridružili. Od 27. 8. 2018 do 31. 8. 2018 se je 40 otrok igralo, učilo, uživalo in družilo s 4 trenerji. Eva Gogala, Tine Brežan, Maja Percan in Neža Vrečer so otroke učili košarke in za njih organizirali tekmovanje v prostih metih, igri 1:1 in 2:2. Teden pred pričetkom novega šolskega leta je bil sončen tako, da otroci in trenerji lahko preživeli en dan tudi na bazenu in v Mostecu. Košarkar Dejan Mlakar si je ponovno vzel čas in prišel pozdraviti naše Panterje. Tudi tretjo izvedbo Panter kampa smo zaključili slavnostno. Panterji so odigrali tekmo in tako svojim staršem in drugim obiskovalcem pokazali, kaj so osvojili v preteklem tednu.

(Skupno 234 obiskov, današnjih obiskov 1)