Panter kamp, avgust 2017, tretjič

Prvi dan Panter kampa smo se sprva med seboj spoznali, nato opravili dva treninga. Sledilo je tekmovanje v prostih metih in na koncu še pregledna tekma.

Drugi dan Panter kampa smo se sprva ogreli z igricami, nato pa opravili trening vodenja žoge. Obiskali sta nas tudi 2 gostji, Andreja Lakner in Sara Hodžič, članici Žkd Ilirija. Po kosilu smo se družili v parku, nato pa odigrali par dvobojev 1:1 ter ligaško tekmo.

Nagradno vprašanje: na katero kopališče gremo jutri?

Tretji dan Panter kampa smo gostili Željka Zagoraca. Kasneje smo imeli štafetne igre, pa igro 1:1 in ligaško tekmo med Chicagom in Lakersi.
Sledil je odhod na bazen Ilirija, kjer smo se naskakali in naplavali.

Četrti dan Panter kampa smo že navsezgodaj zjutraj čestitali slavljenki Lauri, ki je praznovala 8 let. Sledilo je ogrevanje, kjer smo si zbijali žoge iz trojke in rakete, kmalu zatem pa nas je obiskal Saša Dončič, oče našega reprezentanta in fenomena Luke. Zaključili smo z igro 1:1, dobili prve tri ter odigrali ligaško tekmo med Clevelandom in Golden Stateom.

Nagradno vprašanje: Naštej vsaj 3 klube, kjer je igral Saša Dončič?

Zadnji dan Panter kampa smo odigrali dvoboje 2:2, ligaško tekmo in dokončali s prostimi meti. Obiskal nas je gost Dejan Čigoja in nam uresničil željo celotnega tedna, zabil je!
Za zaključek smo na allstar tekmi staršem prikazali kaj vse smo se čez teden naučili. 
Sedaj pa še par dni počitnic in potem v šolo- se vidimo prihodnje leto!

Panter kamp, julij 2017, drugič

Prvi dan Panter kampa smo se med seboj najprej nekoliko spoznali, nato pa opravili dva treninga- naučili smo se 3 prehode v vodenje ter dvokorak. Sledilo je tekmovanje v prostih metih ter pregledna tekma.

Nagradno vprašanje 1. dne se glasi: Napiši 6. pravilo, napisano na listu tik pred vhodom v telovadnico.

Drugi dan drugega termina smo odigrali dve ligaški tekmi, med njima pa spoznali tri različne načine odkrivanja. Seveda nismo izpustili tudi vsakodnevnih prostih metov.

Nagradno izziv 2. dne se glasi:
Naštej letošnja finalista lige NBA in napiši končni rezultat v zmagah.

Tretji dan Panter kampa smo odigrali ligaško tekmo, na treningu ponovili različne podaje, se naučili pravega meta, proti koncu dneva pa odigrali številne dvoboje 1:1.  Jutri bazen juhej!

Nagradno vprašanje tretjega dne 2. termina Panter kampa se glasi:
Napiši kateri slovenski igralec ima največ nastopov za člansko košarkarsko reprezentanco?

Četrti dan Panter kampa smo spoznali  obrambo (prežo), kasneje odigrali še zadnje dvoboje v igri 1:1, sledili so še dvoboji v igri 2:2. Po kosilu smo se odpravili na kopališče Ilirija in se malo ohladili.

Nagradno vprašanje: Katerega leta se je odprl bazen Ilirija?

Zadnji dan Panter kampa smo zaključili z igro 2:2, nato opravili trening odkrivanja, dobili obiska Domna Lorbka in Tadeja Fermeta, se po kosilu nekoliko zmočili z vodnimi balončki, na koncu pa odigrali tekmo zvezd.

Panter kamp, junij 2017, prvič

Prvi dan Panter kampa smo se med seboj najprej nekoliko spoznali, nato pa opravili dva treninga- naučili smo se 3 prehode v vodenje ter dvokorak. Sledilo je tekmovanje v prostih metih ter pregledna tekma.

Nagradno vprašanje: Katere prehode v vodenje poznamo?

 

 

Drugi dan Panter kampa sta nas obiskala prva gosta Jurij in Živa Macura. Odigrali smo dve ligaški tekmi, med njima pa spoznali tri različne načine odkrivanja. Seveda nismo izpustili tudi vsakodnevnih prostih metov.

Nagradno vprašanje se glasi: V katerem klubu sta v letošnji sezoni igrala?

Tretji dan Panter kampa so nas obiskali kar 3 gosti Tina Jakovina, Tina Trebec ter Nebojša Joksimović s svojim sinom Stefanom. Odigrali smo ligaško tekmo, na treningu ponovili različne podaje, se naučili pravega meta, proti koncu dneva pa odigrali številne dvoboje 1:1. Žal je zaradi nevihte odpadlo kopanje na bazenu, na katerega se odpravimo jutri…

Nagradno vprašanje se glasi: Koliko igralcev sestavlja košarkarsko moštvo ter koliko igralcev ene ekipe je lahko največ na igrišču?

 

Četrti dan Panter kampa nas je obiskal naš prvi NBA-jevec in tisti, ki je zabil tudi preko avta, Marko Milič. Po obisku smo se spoznali še z obrambo (prežo), kasneje odigrali še zadnje dvoboje v igri 1:1, sledili so še dvoboji v igri 2:2. Po kosilu smo se odpravili v Mostec in se malo posladkali s sladoledom.

Nagradno vprašanje se glasi: Naštej vsaj 3 klube, kjer je v svoji karieri igral naš današnji gost.

Zadnji dan Panter kampa smo preživeli na bazenu Ilirija in za zaključek odigrali tekmo vseh zvezd. Imeli smo se super, tako da trenerji že nestrpno pričakujemo naslednji teden, ko se začenja 2. termin.

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)