Panter kamp, avgust 2017, tretjič

Prvi dan Panter kampa smo se sprva med seboj spoznali, nato opravili dva treninga. Sledilo je tekmovanje v prostih metih in na koncu še pregledna tekma.

Drugi dan Panter kampa smo se sprva ogreli z igricami, nato pa opravili trening vodenja žoge. Obiskali sta nas tudi 2 gostji, Andreja Lakner in Sara Hodžič, članici Žkd Ilirija. Po kosilu smo se družili v parku, nato pa odigrali par dvobojev 1:1 ter ligaško tekmo.

Nagradno vprašanje: na katero kopališče gremo jutri?

Tretji dan Panter kampa smo gostili Željka Zagoraca. Kasneje smo imeli štafetne igre, pa igro 1:1 in ligaško tekmo med Chicagom in Lakersi.
Sledil je odhod na bazen Ilirija, kjer smo se naskakali in naplavali.

Četrti dan Panter kampa smo že navsezgodaj zjutraj čestitali slavljenki Lauri, ki je praznovala 8 let. Sledilo je ogrevanje, kjer smo si zbijali žoge iz trojke in rakete, kmalu zatem pa nas je obiskal Saša Dončič, oče našega reprezentanta in fenomena Luke. Zaključili smo z igro 1:1, dobili prve tri ter odigrali ligaško tekmo med Clevelandom in Golden Stateom.

Nagradno vprašanje: Naštej vsaj 3 klube, kjer je igral Saša Dončič?

Zadnji dan Panter kampa smo odigrali dvoboje 2:2, ligaško tekmo in dokončali s prostimi meti. Obiskal nas je gost Dejan Čigoja in nam uresničil željo celotnega tedna, zabil je!
Za zaključek smo na allstar tekmi staršem prikazali kaj vse smo se čez teden naučili. 
Sedaj pa še par dni počitnic in potem v šolo- se vidimo prihodnje leto!

(Skupno 234 obiskov, današnjih obiskov 1)